fbpx

Leuk, een evenement organiseren

hulp bij event organiseren

Een van de leukste dingen om te doen vind ik een evenement of een feestje organiseren. Een leuk concept en thema verzinnen en dan vervolgens alles van a tot z organiseren om mensen een leuke dag of avond te geven. En wat is nou leuker om dit te kunnen doen als werk 😊. De afgelopen jaren heb ik dan ook veel verschillende evenementen mogen organiseren. Hieronder een paar voorbeelden van evenementen die uitdagend waren, maar daarnaast ook super leuk om te organiseren.

Hot & Cool Jubileumfeest

Toen OCI Nitrogen vijf jaar bestond, mocht dit groot gevierd worden. Een groot deel van de medewerkers werkt in continudienst dus het werden twee avonden feest. Ook de partners waren uitgenodigd, zodat we in totaal per avond zo’n 400 gasten mochten ontvangen. Het werden twee topavonden in Kasteel Hoensbroek met als thema Hot & Cool, naar de kleuren van de huisstijl (rood & blauw). De zalen gaven we een apart thema. Cool werd relaxed, rustig en kalm met een jazzband en genoeg zitgelegenheid (al knalde de jazzband af en toe ook goed 😂). Hot werd de ‘feestzaal’ met een funky DJ en de band Hottown die het dak eraf speelde.

ANNA Conference

OCI Nitrogen werd gekozen als ‘host’ voor de ANNA Conference, een conferentie waarbij engineers ervaringen met elkaar uitwisselen gebaseerd op het functioneren van fabrieksinstallaties. NH Hotel Koningshof in Veldhoven werd onze uitvalsbasis, want we verwachtten ruim 400 gasten internationale gasten. De hotelkamers werden geboekt, een conferentiezaal voor de presentatie, catering voor de hele week en nog een grote zaal voor een exhibition. Daarnaast moesten we ook een excursieprogramma voor de partners organiseren. Een complex evenement waarbij veel verschillende elementen geregeld werden, maar wel super leuk om te doen. Uiteindelijk kregen we als organisatie het compliment dat de conferentie nog nooit zo goed geregeld was! Dat is natuurlijk top om te horen.

Kijk je ogen uit – Dag van de Chemie

Iedere twee jaar organiseert de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) de Dag van de Chemie waarbij het industriรซle bedrijven oproept om hun deuren te openen voor hun omwonenden. Names de bedrijven op het Chemelot-terrein mocht ik afgelopen jaar projectleider zijn voor dit mooie evenement. We ontvingen op de dag zelf 2500 bezoekers die we een afwisselend programma presenteerden, waaronder een bustour over het terrein, jongeren konden proefjes ervaren in de laboratoria en er waren verschillende interessante lezingen. Kortom: een leuke, leerzame dag voor jong en oud!

Dit waren drie voorbeelden, maar de afgelopen heb ik nog meer evenementen georganiseerd. De opening van nieuwe logistieke activiteiten in de haven van Stein, kennissessies voor medewerkers met interne en externe sprekers, beursbezoeken, vitaliteitweken met workshops voor medewerkers, en nog veel meer! Wil je dat ik de organisatie van je evenement uit handen neem? Laten we kennismaken!