Training & Workshops

We willen het zelf doen

Liever zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Voor de gevestigde ondernemer die zijn bedrijf wil herpositioneren of voor de starter die hulp nodig heeft met een goede basis voor zijn marketing. Ik leer het je graag. Interactief, creatief, 1-op-1 of met een kleine groep, maar vooral met veel energie!

 
 

Waar moet je dan aan denken?

Communicatie is zo veelomvattend dat het vanalles kan zijn. Ik leer je hoe je die killer presentatie geeft of hoe je jezelf of je organisatie kan presenteren op LinkedIn. Of misschien wil je wel weten wie je doelgroepen zijn en hoe je deze op een doeltreffende manier kan bereiken? Welke richting kies je voor je socialmediakanalen of hoe pas je de principes van beïnvloeding op een effectieve manier toe?

En zo is er nog veel meer te noemen. Op dit moment heb ik twee workshops in de aanbieding. Maar bel of mail me vooral als je specifieke wensen hebt. Ik geef de trainingen 1-op-1, in een kleine of grote groep. Ditigaal of in real-life. Hoe dan ook, mijn training zijn interactief, creatief, op maat en vooral met veel energie!