Miss Communications = Simone Bours

Als klein meisje was ik altijd creatief bezig: ik tekende, knutselde en organiseerde. Op zich dus niet gek dat ik dit ook opzocht in mijn studie. Hoe veelzijdig en leuk het communicatievak is, ondervond ik pas echt toen ik ging werken. Daar besefte ik ook dat communiceren altijd nodig is. In goede, maar ook in slechte tijden heb je als bedrijf een boodschap over te brengen die je doelgroepen ook echt bereikt.

Ik kom het beste tot mijn recht als we samen kunnen sparren over hoe we nu en in de toekomst willen communiceren. Ik ben een uitstekende match met bedrijven die vooruit willen en open staan voor verandering. Communiceren is namelijk ook beslissingen durven te nemen en een richting kiezen.

Verder ben ik sociaal, flexibel en houd van krappe deadlines. Ik werk vrij onbevangen, schrijf mogelijkheden niet gauw af en zit altijd vol met ideeën. Ik geniet ervan om nieuwe, creatieve ideeën te bedenken en om naar het grotere geheel te kijken.

Tot slot: communicatie staat nooit stil. Als Miss Communications ondersteun ik je graag om duidelijk en doelgericht te communiceren.

Simone Bours

PS Meer van me weten? Lees mijn blogs over communicatie en marketing, kijk op mijn LinkedIn-profiel, of bel me voor een afspraak.