fbpx

Miss Communications respecteert de privacy van bezoekers van deze website en van haar klanten. Miss Communications draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je met haar deelt vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. 

Welke informatie wordt verzameld en waarom?
We verzamelen informatie (cookies) zodat we een beter beeld krijgen van wie onze website bezoekt en een beter inzicht krijgen in het gebruik van onze website om zo onze website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken. Tevens maken wij gebruik van een SSL-certificaat voor een maximale beveiliging van onze website en het versleutelen van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens
In bepaalde gevallen verwerken wij ook persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens zijn beperkt tot jouw naam, een e-mailadres en/of telefoonnummer. In de volgende gevallen komt deze verwerking op dit moment voor.

  • Contactformulier
  • Nieuwsbrief
  • Evenementen

In dit laatste geval kan het voorkomen dat wij ook je adres verwerken. 
De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Rechten 
Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van jou verwerken. Tevens kun je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jou of aan een andere partij. 

Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan kun je hierover met ons contact op te nemen. Kom je hier niet met ons uit dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?
Als er na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen zijn kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Miss Communications
KvK-nummer: 75160285
Maastrichterlaan 94
6191 RT Beek
06 20 67 52 84
info@misscommunications.nl

contactpersoon: Simone Bours

Miss Communications behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Op deze website vind je de meest actuele versie.