fbpx

Op date met Miss Communications

misscommunications limburg

Je voelt je ongemakkelijk, hebt geen gespreksonderwerp en wat trek je aan?!

Een eerste date is altijd spannend, want je hoopt dat je iets gemeen hebt met je date en dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Toen ik afgelopen week First Dates zat te kijken (echt genieten, toch 😍) zag ik dat er best wel wat overeenkomsten zijn tussen communiceren met je doelgroep en een eerste date. Want:

✨ Je zoekt namelijk uit of je iets gemeen hebt met degene die tegenover je zit. 
👄 Je brengt je verhaal (hopelijk) ongedwongen over op een manier dat de ander het begrijpt. 
👂Je laat zien wat jij belangrijk vindt en waar je voor staat.
🧜‍♀️ En zorgt ervoor dat je er op je best uitziet. 

Daarom daag ik jou uit om met mij op date te gaan 😍. Ik help je de match te maken met je doelgroep en zorg ervoor dat je op de bovenstaande punten scoort. 

Wat houdt de date in?
We bellen 45-60 minuten over je bedrijf en hoe je communicatie op dit moment inzet. Ik analyseer je website en social media en kijk daarbij naar de boodschap die je overbrengt, of er een duidelijke look & feel is en welke onderwerpen je bespreekt. Match dit met je bedrijf? Misschien wel, maar misschien zit er ook wel verbetering in. Uiteindelijk krijg je van mijn een lijstje met tips hoe je die connectie beter kan maken en minimaal 15 onderwerpen om het gesprek aan te gaan. En dit alles voor maar โ‚ฌ147. 

Lijkt het je wat? Stuur me een mail via simone@misscommunications.nl en we plannen die date 😉