fbpx

Say hello to Miss Communications!

Al een tijdje was ik zoekende naar wat ik nu echt wilde in mijn werk. Werken bij een werkgever beviel op zich goed, maar er kriebelde meer. Maar ja, je zit goed, dus blijf maar zitten….Maar toen kwam ik begin dit jaar thuis te zitten en werd mijn zoektocht concreter. Tijdens een coachingstraject leerde ik mezelf echt kennen en begon de droom van een eigen bedrijf te leven. Nu, zo’n 6 maanden later, heb ik de knoop doorgehakt en is het realiteit: mijn eigen communicatieadviesbureau Miss Communications!

Miss Communications gaat zich richten op een aantal activiteiten. Ik ga als freelancer bedrijven die tijdelijk extra hulp nodig hebben ondersteunen met hun communicatieactiviteiten. Dit kan voor 4 uur in de week of 4 dagen, op locatie of op afstand, afhankelijk waar behoefte aan is.
Daarnaast ga ik bedrijven helpen die worstelen met hun communicatie. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan op het gebied van onder andere interne en externe communicatie, het organiseren van events en het opzetten van online activiteiten. Geen uitdaging is hierin te gek, dus ga ik samen met het bedrijf onderzoeken waar nog verbetering zit in de communicatie.
De komende tijd houd ik jullie via deze weg op de hoogte van de ontwikkelingen. Volg me ook op Facebook en Instagram voor meer updates.

Deze nieuwe fase vind ik super spannend, maar heb er vooral heel veel zin in. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? De koffie staat altijd klaar. Stuur me een mailtje via simone@misscommunciations.nl en wie weet zien we elkaar snel!