fbpx

Wie is Miss Communications?

wie Miss Communications Simone Bours communicatieadviseur

Hm, al verschillende berichten online, heb ik mezelf helemaal nog niet voorgesteld 🙈. Maar snel een blog schrijven dan om mezelf te introduceren. Ik ben Simone Bours, 31 jaar oud en ik woon in Beek, een dorpje vlak bij Maastricht. Al van kleins af aan ben ik creatief bezig en activiteiten aan het organiseren. Ik kwam er op enig moment achter, gelukkig vlak voor mijn studiekeuze, dat je dit ook in je werk kunt toepassen. En zo kwam ik in het communicatievak terecht. Inmiddels ben ik zo’n 10 jaar verder en is Miss Communications ontstaan. Daarnaast werk ik ook nog een paar dagen per week bij Maastricht Marketing, het citymarketingbureau van Maastricht.

Maar werk is natuurlijk niet alles…. Ik houd ontzettend van reizen, dichtbij of ver weg. Een van mijn mooiste reizen tot nu toe was toch wel Zuidelijk Afrika, waar ik prachtige wildlife en indrukwekkende natuur heb mogen zien, maar begin dit jaar was ik in Londen en dat kan me zeker ook bevallen! Oh, en dan vergeet ik nog wintersport. Een week in de bergen op mijn snowboard en een groep vrienden erbij, top 👌! Verder houd ik ontzettend van lezen, een heerlijk boek of een tijdschrift, dat maakt me niet zoveel uit als het maar lekker weg leest. Met vrienden ga ik graag een hapje eten of een drankje doen op het terras of in de kroeg, als we maar fijn kunnen bijpraten.

Er nog wel meer te vertellen over mij, maar dat bewaar ik voor een andere keer. Het plan is om in een wekelijks blog meer over mezelf te vertellen over wat me bezig houdt. Wil je hier niet op wachten, kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel of bel me om een kop koffie te drinken met een ervaren communicatieadviseur.